Apple oppjusterer iCloud-priser

Apple oppjusterer prisene på iCloud-abonnement. Hvor mye plass trenger du?

I den stadig skiftende teknologibransjen er det ikke uvanlig å se prisendringer på produkter og tjenester. Nylig kunngjorde Apple at de vil oppjustere prisene på sine iCloud-abonnement, antageligvis grunnet valutaendringer da prisene i amerikanske dollar forblir uendret. Vi ser nærmere på konsekvensene av disse prisendringene og diskuterer hva det betyr for brukerne.

 

La oss først ta en titt på de nye prisene som Apple har kunngjort for sine iCloud-abonnement:

 

50 GB: 12 kroner i måneden (opp fra 10 kroner)

200 GB: 39 kroner i måneden (opp fra 29 kroner)

2000 GB: 129 kroner i måneden (opp fra 99 kroner)

  

For eksisterende brukere av iCloud-tjenesten vil prisjusteringene innebære en økning i månedlige kostnader. Dette kan være spesielt merkbart for de som har større lagringsbehov og benytter seg av de større abonnementene. Den økte prisen kan føre til at noen brukere vurderer åredusere lagringsplassen eller utforske alternative skytjenester som tilbyr mer konkurransedyktige priser.

 

Apple er ikke alene om å justere prisene på grunn av økonomiske faktorer, men det er likevel viktig for brukerne å vurdere om økningen i prisene rettferdiggjør fortsatt bruk av tjenesten.

For brukere som ønsker å utforske alternativer til iCloud, finnes det flere skytjenester tilgjengelig på markedet. Konkurrenter som Google, Dropbox og Microsoft tilbyr også lagringsplass og synkronisering av filer i skyen. Disse tjenestene har ulike prispakker og funksjoner, og det kan være lurt å undersøke hva som passer best for individuelle behov.

Disse tjenestene er priser ulikt og består av ulike tjenestepakker, det kan derfor være lurt å ta kontakt med en IT leverandør for å se på kost/nytte.

 

Uansett om man velger å fortsette med iCloud eller utforske andre skytjenester, er det viktig å være oppmerksom på egne lagringsbehov og vurdere hva som gir mest verdi for pengene. Valget av skytjeneste bør være basert på funksjoner, pålitelighet og kostnadseffektivitet. Ta gjerne en prat med oss i Bjørnafjorden IT om du trenger hjelp med disse vurderingene!

Kontakt

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

For en uforpliktende og gratis befaring, ta kontakt via skjema,mail eller telefon.